Bilreparation udføres i højeste kvalitet

​Som din lokale autotekniker i Mejlby -Hjortshøj, Lystrup og Skødstrup kan vi tilbyde dig en god pris på din bilreparation. Hos Rohde Autoteknik udfører vi bilreparationer i højeste kvalitet og foretaget af professionelle folk med mange års erfaring inden for branchen.

Tekniske og elektriske bilreparationer

Uanset om du skal have lavet en standard-reparation, en teknisk eller en elektrisk reparation, står vi klar til at hjælpe dig. Vi klarer alle former for bilreparationer, store som små, og vores mekanikeres mangeårige erfaring sikrer, at vi kan tilbyde en stor ekspertise inden for en lang række bilmærker.

Torben, der er indehaver af Rohde Autoteknik, er uddannet mekaniker og elektriker, og han står derfor fuldt og helt inde for kvaliteten af reparationerne. Kerneværdierne på vores værksted er grundighed, professionalisme og god service – i bilreparationer af enhver størrelse.

Vi tilbyder billig reparation af biler

Prisen på reparation af bil afhænger af størrelsen, omfanget og kompleksiteten af din bilreparation. Men uanset om du skal have et serviceeftersyn, en synsklargøring, en udbedring af forsikringsskader eller noget helt fjerde, står vi klar til at hjælpe.

Kontakt os og få et tilbud på bilreparation

Vi står altid klar til at hjælpe dig. Kontakt os i dag på telefon 86 99 97 75 / 61 44 08 21 eller på e-mail torben@rohdeautoteknik.dk for at aftale en tid på vores værksted eller for at høre mere om vores kompetencer.

Bestil tid til service

Er det ved at være tid til service? Så bestil din tid her. ​Når vi modtager din bestilling vender vi tilbage for at bekræfte den.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hør fra vores kunder

Vi har gennem tiden hjulpet rigtig mange glade og tilfredse kunder i Mejlby -Hjortshøj og omkring Aarhus.

Her er et udpluk af vores kunders anbefalinger og anmeldelser.

Som at få en ny bil

Fik renset min motor ude ved Rohde's autoteknik det spillet max, bedre motorgang hurtigere speeder respons, det var ligesom at få en ny bil. Super dygtige folk!

​Thomas Lassen

Via Facebook

Kører som var den ny

Min Insignia havde mistet pusten og motoren kørte ikke optimalt. Rohde Autoteknik rensende motoren indvendigt og nu kører motoren som var den ny. Kan varmt anbefales.

Peter Elkhøj Eriksen

Via Facebook

Super dygtig mekaniker

Super dygtig mekaniker som har styr på hvad der skal ske med bilen. Torben er hurtigt pålidelig professionel. Og kan kun anbefale at tage en snak med Torben vis man skal ha lavet bil

Allan Løwe Johansson

Via Facebook

Om Rohde Autoteknik

Hos Rohde Autoteknik i Mejlby -Hjortshøj ved Aarhus kan vi hjælpe med alt lige fra service, klargøring til syn samt opbevaring af dæk og serviceeftersyn på air condition-anlæg. 

Kontakt os, eller kom forbi værkstedet til en uforpligtende snak. 

Følg os på Facebook​ facebook-logo-button-white

​Kontakt os

Rohde Autoteknik ApS

Mejlbyvej 690, Mejlby

8530 Hjortshøj

☎ Telefon: 86 99 97 75 eller 61 44 08 21

✉ E-mail: torben@rohdeautoteknik.dk