Bilreparation udføres i højeste kvalitet

​Som din lokale autotekniker i Hjortshøj, Lystrup og Skødstrup kan vi tilbyde dig en god pris på din bilreparation. Hos Rohde Autoteknik udfører vi bilreparationer i højeste kvalitet og foretaget af professionelle folk med mange års erfaring inden for branchen.

Tekniske og elektriske bilreparationer

Uanset om du skal have lavet en standard-reparation, en teknisk eller en elektrisk reparation, står vi klar til at hjælpe dig. Vi klarer alle former for bilreparationer, store som små, og vores mekanikeres mangeårige erfaring sikrer, at vi kan tilbyde en stor ekspertise inden for en lang række bilmærker.

Torben, der er indehaver af Rohde Autoteknik, er uddannet mekaniker og elektriker, og han står derfor fuldt og helt inde for kvaliteten af reparationerne. Kerneværdierne på vores værksted er grundighed, professionalisme og god service – i bilreparationer af enhver størrelse.

Vi tilbyder billig reparation af biler

Prisen på reparation af bil afhænger af størrelsen, omfanget og kompleksiteten af din bilreparation. Men uanset om du skal have et serviceeftersyn, en synsklargøring, en udbedring af forsikringsskader eller noget helt fjerde, kan du få finansiering til reparationen gennem CarPeople. Vi tilbyder nemlig muligheden for en CarPeople Konto gennem hhv. CarPeople og Resurs Bank.

Et CarPeople-kontokort giver altid løbende måned +30 dages kredit uden omkostninger – samt mulighed for op til 12 måneders rentefri kredit. Du bestemmer altså selv, hvordan du vil afvikle din faktura hos os. Læs mere om finansiering gennem CarPeople her [link].

Kontakt os og få et tilbud på bilreparation

Vi står altid klar til at hjælpe dig. Kontakt os i dag på telefon 86 99 97 75 / 61 44 08 21 eller på e-mail torben@rohdeautoteknik.dk for at aftale en tid på vores værksted eller for at høre mere om vores kompetencer.

Bestil tid til service

Når vi modtager din bestilling vender vi tilbage for at bekræfte din bestilling.

 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

Rohde Autoteknik ApS

CVR: ​36737522

Adresse​

Mejlbyvej 690

8530 Hjortshøj