Personlige oplysninger​

​Generel information

Rohde Autoteknik ApS er dataansvarlig for personlige oplysninger indsamlet via www.rohdeautoteknik.dk og vores Administration system FTZ +.

Alle henvendelser vedr. personlige oplysninger skal rettes til:

Torben Rohde

Indehaver

torben@rohdeautoteknok.dk

På denne side er det muligt at læse mere om indsamling og opbevaring af personlige oplysninger. Rohde Autoteknik ApS indsamler personlige oplysninger til forskellige aktiviteter. Hvert af disse aktiviteter er beskrevet nærmere, og det er også muligt at orientere sig om rettigheder som registreret i forbindelse med afgivelse af personlige oplysninger.

Administrationssystem

  • Formålet: Personlige oplysninger behandles / opbevares i forbindelse med, at kunder får repareret eller serviceret deres bil på værkstedet. Oplysningerne skal bruges i forbindelse med fakturering, administration og kommunikation med kunden omkring indgåede aftaler.
  • Kategori af oplysninger: I forbindelse med reparation eller service vil man som kunde oplyse navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse samt andre personoplysninger. Ved lånebil vil kørekortoplysninger også blive behandlet.
  • Administrationssystem: Rohde Autoteknik ApS benytter administrationssystemet FTZ+ fra FTZ. Der er lavet en databehandleraftale med FTZ.
  • Samtykke til elektronisk faktura og post: Hvis man som kunde frivilligt oplyser sin e-mailadresse med henblik på at få tilsendt faktura mv., er der tale om et samtykke.
  • Retten til at tilbagekalde et samtykke: Samtykket kan altid kaldes tilbage ved at kontakte Rohde Autoteknik ApS.
  • Adgang til personoplysninger: Ejeren af Rohde Autoteknik ApS har adgang til personoplysninger.
  • Automatiseret behandling: Der foretages ikke nogen form for automatisering eller profilering af personlige oplysninger.

Kontaktformular

  • Formålet:www.rohdeautoteknik.dk er det muligt at udfylde en kontaktformular og sende en besked til Rohde Autoteknik ApS.
  • Kategori af oplysninger: I forbindelse med brugen af kontaktformularen skal man oplyse: navn og e-mail. Afgiver man yderligere personlige oplysninger, giver man samtykke til, at (værkstedet) må behandle / opbevare oplysningerne.
  • ​Adgang til personoplysninger: Ejeren af Rohde Autoteknik ApS har adgang til personoplysninger som navn og e-mail.
  • Opbevaringsperiode: Kontaktformularen bliver opbevaret, indtil beskeden er besvaret. Maksimalt 14 dage efter modtagelsen uden for ferieperioder.
  • Automatiseret behandling: Der foretages ikke nogen form for automatisering eller profilering af personlige oplysninger.

Registreredes rettigheder

Når man afgiver personlige oplysninger, følger der automatisk nogle rettigheder med. Hver af disse rettigheder er beskrevet i det følgende:

  • Ret til indsigt: Ved henvendelse til Rohde Autoteknik ApS har man ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger der er registreret om én selv og på hvilket grundlag de bliver behandlet. Det skal oplyses, hvorvidt henvendelsen drejer sig om.
  • Ret til berigtigelse: Ved henvendelse til Rohde Autoteknik ApS vil fejl i personlige oplysninger blive rettet uden ugrundet ophold.
  • Ret til sletning: Ved henvendelse til Rohde Autoteknik ApS kan man få personlige oplysninger slettet uden unødig forsinkelse, med mindre oplysningerne er nødvendige for, at Rohde Autoteknik ApS kan overholde en forpligtigelse, eller Rohde Autoteknik ApS har en lovmæssig forpligtelse til at opbevare oplysningerne.
  • Ret til at tilbagekalde et samtykke: Ved henvendelse til Rohde Autoteknik ApS pr. mail kan man til enhver tid tilbagekalde et samtykke i forhold til fremtidig behandling.
  • Ret til begrænset behandling: Ved henvendelse til Rohde Autoteknik ApS har man ret til at anmode om, at behandlingen af personoplysninger begrænses, hvis oplysningerne ikke er rigtige, eller der foreligger andre grunde, der efter reglerne på området gør, at behandlingen skal begrænses.
  • Ret til indsigelse: Ved henvendelse til Rohde Autoteknik ApS kan man gøre indsigelse mod behandling af personoplysninger, hvis man mener, at Rohde Autoteknik ApS ikke har en væsentlig grund til at behandle oplysninger om ens person.
  • Ret til dataportabilitet: Ved henvendelse til Rohde Autoteknik ApS kan man få udleveret og verført oplysninger, som man selv har givet, fra Rohde Autoteknik ApS i et struktureret, gængs og maskinlæsbart format.

Såfremt man ønsker at udøve en rettighed, skal man rette henvendelse til Rohde Autoteknik ApS

Hvis man ønsker at klage, skal man rette henvendelse til Datatilsynet: https://www.datatilsynet.dk/om-datatilsynet/kontakt/

Bestil tid til service

Er det ved at være tid til service? Så bestil din tid her. ​Når vi modtager din bestilling vender vi tilbage for at bekræfte den.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hør fra vores kunder

Vi har gennem tiden hjulpet rigtig mange glade og tilfredse kunder i Mejlby -Hjortshøj og omkring Aarhus.

Her er et udpluk af vores kunders anbefalinger og anmeldelser.

Som at få en ny bil

Fik renset min motor ude ved Rohde's autoteknik det spillet max, bedre motorgang hurtigere speeder respons, det var ligesom at få en ny bil. Super dygtige folk!

​Thomas Lassen

Via Facebook

Kører som var den ny

Min Insignia havde mistet pusten og motoren kørte ikke optimalt. Rohde Autoteknik rensende motoren indvendigt og nu kører motoren som var den ny. Kan varmt anbefales.

Peter Elkhøj Eriksen

Via Facebook

Super dygtig mekaniker

Super dygtig mekaniker som har styr på hvad der skal ske med bilen. Torben er hurtigt pålidelig professionel. Og kan kun anbefale at tage en snak med Torben vis man skal ha lavet bil

Allan Løwe Johansson

Via Facebook

Om Rohde Autoteknik

Hos Rohde Autoteknik i Mejlby -Hjortshøj ved Aarhus kan vi hjælpe med alt lige fra service, klargøring til syn samt opbevaring af dæk og serviceeftersyn på air condition-anlæg. 

Kontakt os, eller kom forbi værkstedet til en uforpligtende snak. 

Følg os på Facebook​ facebook-logo-button-white

​Kontakt os

Rohde Autoteknik ApS

Mejlbyvej 690, Mejlby

8530 Hjortshøj

☎ Telefon: 86 99 97 75 eller 61 44 08 21

✉ E-mail: torben@rohdeautoteknik.dk