Service på bil og serviceeftersyn tilbydes

Hos Rohde Autoteknik i Mejlby -Hjortshøj udfører vi grundig og professionel service på bil fra alle bilmærker. Værkstedet er nemt at komme til fra blandt andet Skødstrup, Lystrup og Aarhus.

Servicen foretages i henhold til bilmærkernes serviceskemaer med de punkter, der anbefales i forhold til kilometer og alder på din bil. Vi bruger både den olie og de væsker, bilfabrikanten anbefaler samt reservedele i OE-kvalitet, med mindre du ønsker, vi bruger de originale fra fabrikanten.

Hvad koster service på bil?

Når du får udført professionel service på bil, afhænger prisen af typen af serviceeftersyn. Servicen inddeles i små og store eftersyn, og prisen afhænger af størrelsen og kompleksiteten. Nogle af de komponenter, der gennemgås til et serviceeftersyn, er blandt andet aircondition og klimaanlæg. Vi udfører billige serviceeftersyn i høj kvalitet af topprofessionelle folk. Vi har altid en fast pris for et serviceeftersyn på netop din bil.

En del af det at have en bil er, at sørge for den er i god stand. Det klarer vi for dig med et kvalitets-servicetjek og en udskiftning af bremsevæske, som vi skifter hvert andet år. Vi anbefaler en generel rensning af bremserne én gang om året, for at dine bremser holder så længe som muligt. Det kan vi naturligvis også klare for dig.

Få et serviceeftersyn af din bil

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 86 99 97 75 / 61 44 08 21 eller på e-mail torben@rohdeautoteknik.dk.

​Hos Rohde Autoteknik tilbyder vi service på bl.a:

Bestil tid til service

Er det ved at være tid til service? Så bestil din tid her. ​Når vi modtager din bestilling vender vi tilbage for at bekræfte den.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hør fra vores kunder

Vi har gennem tiden hjulpet rigtig mange glade og tilfredse kunder i Mejlby -Hjortshøj og omkring Aarhus.

Her er et udpluk af vores kunders anbefalinger og anmeldelser.

Som at få en ny bil

Fik renset min motor ude ved Rohde's autoteknik det spillet max, bedre motorgang hurtigere speeder respons, det var ligesom at få en ny bil. Super dygtige folk!

​Thomas Lassen

Via Facebook

Kører som var den ny

Min Insignia havde mistet pusten og motoren kørte ikke optimalt. Rohde Autoteknik rensende motoren indvendigt og nu kører motoren som var den ny. Kan varmt anbefales.

Peter Elkhøj Eriksen

Via Facebook

Super dygtig mekaniker

Super dygtig mekaniker som har styr på hvad der skal ske med bilen. Torben er hurtigt pålidelig professionel. Og kan kun anbefale at tage en snak med Torben vis man skal ha lavet bil

Allan Løwe Johansson

Via Facebook

Om Rohde Autoteknik

Hos Rohde Autoteknik i Mejlby -Hjortshøj ved Aarhus kan vi hjælpe med alt lige fra service, klargøring til syn samt opbevaring af dæk og serviceeftersyn på air condition-anlæg. 

Kontakt os, eller kom forbi værkstedet til en uforpligtende snak. 

Følg os på Facebook​ facebook-logo-button-white

​Kontakt os

Rohde Autoteknik ApS

Mejlbyvej 690, Mejlby

8530 Hjortshøj

☎ Telefon: 86 99 97 75 eller 61 44 08 21

✉ E-mail: torben@rohdeautoteknik.dk