Service på bil og serviceeftersyn tilbydes

Hos Rohde Autoteknik i Hjortshøj udfører vi grundig og professionel service på bil fra alle bilmærker. Værkstedet er nemt at komme til fra blandt andet Skødstrup, Lystrup og Aarhus.

Servicen foretages i henhold til bilmærkernes serviceskemaer med de punkter, der anbefales i forhold til kilometer og alder på din bil. Vi bruger både den olie og de væsker, bilfabrikanten anbefaler samt reservedele i OE-kvalitet, med mindre du ønsker, vi bruger de originale fra fabrikanten.

Hvad koster service på bil?

Når du får udført professionel service på bil, afhænger prisen af typen af serviceeftersyn. Servicen inddeles i små og store eftersyn, og prisen afhænger af størrelsen og kompleksiteten. Nogle af de komponenter, der gennemgås til et serviceeftersyn, er blandt andet aircondition og klimaanlæg. Vi udfører billige serviceeftersyn i høj kvalitet af topprofessionelle folk. Vi har altid en fast pris for et serviceeftersyn på netop din bil.

En del af det at have en bil er, at sørge for den er i god stand. Det klarer vi for dig med et kvalitets-servicetjek og en udskiftning af bremsevæske, som vi skifter hvert andet år. Vi anbefaler en generel rensning af bremserne én gang om året, for at dine bremser holder så længe som muligt. Det kan vi naturligvis også klare for dig.

Få et serviceeftersyn af din bil – og gratis vejhjælp

Når du har din bil til service hos Rohde Autoteknik, får du et års gratis vejhjælp fra CarPeople. Når du gør brug af CarPeople Vejhjælp, kan du henvende dig til et hvilket som helst CarPeople-værksted, hvis der sker noget med din bil, når du er på farten. Her vil specialuddannede teknikere få den på ret køl igen. CarPeople Vejhjælp gælder for personbiler og varebiler op til en totalvægt på 3.500 kg.

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 86 99 97 75 / 61 44 08 21 eller på e-mail torben@rohdeautoteknik.dk.

Bestil tid til service

Når vi modtager din bestilling vender vi tilbage for at bekræfte din bestilling.

 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

Rohde Autoteknik ApS

CVR: ​36737522

Adresse​

Mejlbyvej 690

8530 Hjortshøj